Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/jeannes.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/jeannes.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Klangmassage | Jeannes

Klangmassage

Klangmassage

Trænger du til mere energi? knokler du på, men glemmer at mærke dig selv? Har du svært ved at komme i kontakt med den dybe indre ro i krop og i tanker?

Er kroppen begyndt at sige fra? Spændinger? Hovedpine? Sover du dårligt? Og trænger kroppen til et velfortjent pusterum, så den kan restituere.

Jeg giver klangmassage med hjertet, for at du kan få lov at mærke dig selv, din krop, energien, roen, og glæden. Jeg behandler dig blidt og kærligt med lydene og vibrationerne fra klangskålene, som forplanter sig i din krop, samtidig med at den healende energi strømmer fra mine hænder.

Du vil sandsynligvis allerede efter første gang mærke energien strømme påny, føle den dybe ro som du ikke altid er i kontakt med og mærke den frihed og glæde som er inden i dig.

Min mission er at støtte dig, så du prioritere dig selv – Derved bliver du mere autentisk og hel.